Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Νέο Surface Με 7,5-Ίντσες Οθόνη Θα Κοστίζει 399 Δολάρια

Microsoft Surface

Τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν φήμες ότι η Microsoft σκοπεύει να κυκλοφορήσει μικρότερα Surface αλλά δεν ξέραμε αν θα είναι 7 ή 9 ιντσών, και αυτό είναι κάτι που περιμένουμε να δούμε την επίσημη ημέρα της ανακοίνωσης, που θα γίνει στην ετήσια διάσκεψη προγραμματιστών Build Developer Conference τον επόμενο μήνα. Τα νέα Surface θα είναι ελαφρύτερα από τους προκατόχους τους, με τις τελευταίες φήμες να δείχνουν ότι θα έχουν οθόνη 7,5-ιντσών με ανάλυση 1400×1050 pixels. Πληροφορίες με τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν είναι και πολλές αλλά η Microsoft είναι ανάμεσα στην Nvidia ή την Intel για τους επεξεργαστές. Η μαζική παραγωγή θα ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2014 και η τιμή θα είναι στα 399 δολάρια, δηλαδή 70 δολάρια πιο ακριβό απο το iPad mini, και ίσως η εταιρεία θα πρέπει να το ξανασκεφτεί. Ακόμα και αν το μικρότερο Surface έχει καλύτερα χαρακτηριστικά, με την τιμή του να είναι υψηλότερη από τον βασικό του αντίπαλο τότε δεν θα τα πάει και πολύ καλά στις πωλήσεις.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: