Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Νέο Yahoo! Mail Ανακοινώθηκε

Yahoo! Mail

Η Διευθύνων Σύμβουλος της Yahoo, Marissa Mayer, ανακοίνωσε στο blog της εταιρίας ότι το νέο Yahoo! Mail είναι γρηγορότερο, καλύτερο και διαθέσιμο σε Android, iOS, Windows 8 και ιστό. Το Yahoo! Mail έχει επανασχεδιαστεί από την αρχή για να προσφέρει στον χρήστη μεγαλύτερη ταχύτητα στην ανάγνωση των e-mails. Η σελίδα με τα εισερχόμενα είναι τώρα πιο έξυπνη και πιο εύκολη στην πλοήγηση, χάρη στο νέο σχεδιασμό που παίρνει μακριά τους οπτικούς περισπασμούς, επιτρέποντας στον χρήστη να εστιάσει σε αυτό που είναι σημαντικό.

“Το email είναι η απόλυτη καθημερινή συνήθεια. Είναι συχνά το πρώτο πράγμα που ελέγχουμε το πρωί και το τελευταίο πράγμα πριν πάμε για ύπνο. Γιατί; Επειδή είναι μία από τις πιο απλούστερες και πιο βασικές μορφές επικοινωνίας. Και δεδομένου ότι είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της καθημερινής ζωής μας, κάνουμε μερικές βελτιώσεις για το Yahoo! Mail” συμπλήρωσε η CEO.

Στον ιστό οι αλλαγές θα έρθουν σε λίγες ημέρες, και επίσης υπάρχουν ήδη οι αντίστοιχες νέες εφαρμογές για App Store, Google Play και Windows Store.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: