Το ΟΤΕ TV Αποκτάει Πακέτα Με Νέες Τιμές

ΟΤΕ TV logo

Η OTE αποφάσισε να κάνει το OTE TV πιο… Nova και έτσι από εδώ και πέρα θα έχουμε και στη δική της υπηρεσία ξεχωριστά πακέτα με ξεχωριστές χρεώσεις με διαφορετικά κανάλια ανά πακέτο. Τα πακέτα που προστέθηκαν είναι τα Cinema Pack και Sports Pack με 17,90€/μήνα και 19,90€/μήνα για όσους έχουν Conn-x σύνδεση, και 22,38€/μήνα και 24,88€/μήνα αντίστοιχα για όσους δεν έχουν οικιακή τηλεφωνική σύνδεση ΟΤΕ. Το Family Pack παραμένει ίδιο, ενώ το Full Pack αυξήθηκε 1-2€. Αναλυτικές πληροφορίες για αυτές τις αλλαγές μπορείς να διαβάσεις στο Δελτίο Τύπου παρακάτω.

Δελτίο Τύπου
Νέα πακέτα περιεχομένου εισάγει από την 1η Σεπτεμβρίου 2013 ο ΟΤΕ TV, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία και δυνατότητες επιλογής στους συνδρομητές του, που απολαμβάνουν το πλουσιότερο περιεχόμενο στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

Επίσης, από τις 19 Ιουνίου 2013, ο OTE TV προσφέρει σε όλους τους νέους συνδρομητές που επιλέγουν το Full Pack, δωρεάν τους δύο πρώτους μήνες και τη δορυφορική κεραία αξίας€49[1].

Με το πρόγραμμα της υπηρεσίας να έχει ενισχυθεί σημαντικά σε όλες τις κατηγορίες, ο OTE TV προσφέρει τέσσερα πακέτα περιεχομένου, ειδικά σχεδιασμένα για διαφορετικές  ανάγκες και προτιμήσεις, εμπλουτίζοντας τις επιλογές των συνδρομητών του:

  • Family Pack: Ταινίες, σειρές, παιδικά προγράμματα, μόδα, ψυχαγωγία, ενημέρωση και αθλητικά, μαζί με όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας και επιλεγμένα περιφερειακά, με 14,90 ευρώ το μήνα.
  • Cinema Pack: Κινηματογραφικές πρεμιέρες, blockbusters, δημοφιλείς σειρές, ανεξάρτητες παραγωγές και κορυφαίες δημιουργίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, με 17,90 ευρώ το μήνα. Το πακέτο περιλαμβάνει, εκτός από τα κινηματογραφικά, και όλα τα κανάλια του Family Pack.
  • Sports Pack: Πλούσιο πρόγραμμα με αποκλειστικό περιεχόμενο από τις κορυφαίες διοργανώσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, μηχανοκίνητου αθλητισμού, τένις, βόλεϊ και άλλων αθλημάτων, καθώς και ποιοτικές αθλητικές εκπομπές από τη δημοσιογραφική ομάδα του OTE TV, με 19,90 ευρώ το μήνα. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης όλα τα κανάλια του Family Pack.
  • Full Pack: Το πλήρες πρόγραμμα του OTE TV, με περισσότερα από 70 ψηφιακά κανάλια, πλούσιο κινηματογραφικό και αθλητικό περιεχόμενο και πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, μαζί με το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών εθνικής εμβέλειας και περιφερειακών, με 21,90 ευρώ το μήνα.

Τα νέα πακέτα, Sports Pack και Cinema Pack, θα είναι διαθέσιμα από 1/9/2013. Το Full Pack θα πωλείται με τη νέα τιμή από 19/6 ενώ για τους υφιστάμενους πελάτες η νέα τιμή θα ισχύσει από 1/9/2013.

Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

Πακέτο OTE TV[2] Μέσω Δορυφόρου / Conn-x
Ειδική τιμή για πελάτες με οικιακή τηλεφωνική σύνδεση ΟΤΕ
Μέσω Δορυφόρου
Τιμή για πελάτες χωρίς οικιακή τηλεφωνική σύνδεση ΟΤΕ
Family Pack 14,90€/μήνα 18,63€/μήνα
Cinema Pack 17,90€/μήνα 22,38€/μήνα
Sports Pack 19,90€/μήνα 24,88€/μήνα
Full Pack 21,90€/μήνα 27,38€/μήνα
Adult Pack[3] 7,90€/μήνα 7,90€/μήνα

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα πακέτα περιεχομένου του OTE TV, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο 13888, το otetv.gr, το ote.gr ή σε κάποιο κατάστημα ΟΤΕ, COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Ο ΟΤΕ TV προσφέρει το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών στην ελληνική αγορά στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Οι συνδρομητές του μπορούν να απολαύσουν περισσότερα από 70 ψηφιακά κανάλια και το μεγαλύτερο HD περιεχόμενο[4], με 17 κανάλια υψηλής ευκρίνειας, χωρίς επιπλέον χρέωση. Ακόμη, έχουν  στη διάθεσή τους πάνω από 300 ζωντανές μεταδόσεις το μήνα από κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, περισσότερες από 1.000 ταινίες και κινηματογραφικές πρεμιέρες το χρόνο, αλλά και πλούσιο περιεχόμενο για όλη την οικογένεια. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του OTE TV εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο συναρπαστικό περιεχόμενο και ποιοτικές υπηρεσίες αποκλειστικά για τους συνδρομητές του.


[1]Για όσους συνδρομητές διαθέτουν ήδη εγκατεστημένη κεραία, προσφέρεται δωρεάν η εργασία αναπροσανατολισμού, αξίας €25 – Η προσφορά ισχύει για νέους συνδρομητές του Family pack & του Full pack, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και με εγκατάσταση από εξουσιοδοτημένο τεχνικό εγκαταστάσεων ΟΤΕ.

[2] Η υπηρεσία OTE TV παρέχεται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 12μηνη δέσμευση.

[3]Το Adult pack είναι πρόσθετη υπηρεσία με περιεχόμενο αυστηρά για ενηλίκους.

[4] Η μετάδοση των καναλιών σε High Definition γίνεται προς το παρόν μόνο στον OTE TV Μέσω Δορυφόρου

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.