Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Πιο Ακριβό Κινητό Στον Κόσμο Κοστίζει $15 Εκατομμύρια

iPhone 5 Black Diamond

Από τον Βρετανό σχεδιαστή Stuart Hughes, ο οποίος έφερε στον κόσμο ένα iPad με ενσωματωμένο ένα πραγματικό οστό του T-Rex, τώρα έρχεται με το πιο ακριβό κινητό στο κόσμο – ένα iPhone που κοστίζει περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια ή 11,7 εκατ. ευρώ!

Η ονομασία του τηλεφώνου αυτού είναι iPhone 5 Black Diamond και έχει γίνει ειδική παραγγελία από έναν Κινέζο επιχειρηματία που προτίμησε να μην αναφέρει το όνομά του. Η συσκευή έχει τροποποιηθεί για να είναι από χρυσό 26 καρατίων, ένα πραγματικό μαύρο διαμάντι έχει αντικαταστήσει το κεντρικό κουμπί, και 600 ‘κανονικά’ διαμάντια βρίσκονται στα πλάγια του κινητού, εκ των οποίων τα 53 είναι στο μηλαράκι στο πίσω μέρος του κινητού. Η οθόνη επίσης έχει αντικατασταθεί με κρύσταλλο ζαφείρι, το οποίο είναι πολύ πιο σκληρό από το Gorilla Glass.

Συνολικά του Hughes του πήρε εννιά εβδομάδες για να το φτιάξει και ο πλούσιος αυτός Κινέζος έχει ήδη στη κατοχή του το ακριβότερο κινητό του κόσμου.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: