Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Πρωτόκολλο USB 3.1 Φέρνει Ταχύτητες Έως 10Gbps

USB

Αυτή την εβδομάδα το USB 3.0 Promoter Group ανακοίνωσε ότι θα λανσάρουν ένα νέο πρωτόκολλο που ονομάζεται USB 3.1 και προσφέρει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 10Gbps το δευτερόλεπτο!

Το νέο αυτό πρωτόκολλο προσφέρει διπλάσιες ταχύτητες από ότι το USB 3.0 που έχουμε τώρα, και αυτό χάρη σε μια πιο αποτελεσματική κωδικοποίηση των δεδομένων. Επιπλέον, το 3.1 υποστηρίζει το USB Battery Charging 1.2 και είναι συμβατό με τις συνδέσεις των USB 2.0 και USB 3.0.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιες συσκευές θα έχουν πρώτες το USB 3.1, και πότε τα νέα καλώδια θα είναι διαθέσιμα για αγορά. Νέα θα έχουμε στις 21 Αυγούστου που θα πραγματοποιηθεί συνέδριο για το 3.1.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: