Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Πρώτο Teardown Του Samsung Galaxy S IV Ήδη Έγινε

Samsung Galaxy S IV teardown

Να και κάτι που δεν περιμέναμε. Λίγη ώρα πριν την επίσημη παρουσίαση του Galaxy S IV από την Samsung, το κινητό έγινε teardown και αποκαλύφθηκαν τα εσωτερικά του! Πραγματοποιήθηκε από τα παιδιά του it168 και έτσι μπορούμε να δούμε το Exynos 5 Octa chipset με τους τέσσερις Cortex-A15 πυρήνες και άλλους τόσους για βοηθητικούς (Cortex-A7). Επίσης μπορούμε να δούμε την κάμερα που απεικονίζει 13-megapixel και όλο το σώμα του κινητού. Η οθόνη δυστυχώς είναι καλυμμένη επάνω στο μπροστινό μέρος, και για αυτό άμα σπάσει θα πρέπει να πληρώσεις πολλά λεφτά. Μπορείς να δεις μερικές εικόνες στη παρακάτω γκάλερι ή ακόμα περισσότερες πατώντας στη πηγή πιο κάτω.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: