Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Πόρταλ Προγραμματιστών Της Apple Έπεσε Θύμα Επίθεσης Χάκερ

Apple Dev Portal Hacked

Αν παρακολουθούσες το Twitter αυτές τις μέρες, θα έβλεπες πως προγραμματιστές διαμαρτύρονταν ότι το πόρταλ της Apple είναι εκτός υπηρεσίες για αρκετές μέρες. Χθες, η Apple αναγνώρισε τη διακοπή και δημοσίευσε τον λόγο για τη ξαφνική διακοπή. Αποδείχθηκε ότι το site έπεσε για την καταπολέμηση της παραβίασης ασφάλειας. Με άλλα λόγια, το χάκαραν κάποιοι. Η εταιρεία εξήγησε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πως «ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες κρυπτογραφούνται και δεν μπορεί να διαβαστούν» και «ωστόσο, δεν είμαστε σε θέση να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ότι τα ονόματα ορισμένων προγραμματιστών, ταχυδρομικές διευθύνσεις και / ή οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να διαβαστούν.» Η εταιρεία λέει ότι θα φτιάξει ξανά ολόκληρη τη βάση δεδομένων του συστήματος και θα ενημερώσει τους servers για να αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο από το να γίνει ξανά. Οι εφαρμογές των προγραμματιστών με ληγμένους λογαριασμούς δεν θα αφαιρεθούν από το App Store. Οι πληροφορίες πελατών και οι κώδικες εφαρμογών δεν ήταν σε κίνδυνο κατά τη διάρκεια της επίθεσης, σύμφωνα με την εταιρεία.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: