Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Ρολόι Της Samsung Θα Ανακοινωθεί Μαζί Με Το Note 3 Στις 4/9

Galaxy Gear concept

Το Galaxy Note 3 ξέρουμε ότι θα παρουσιαστεί στις 4 Σεπτεμβρίου, και μαζί με αυτό μαθαίνουμε από εκπρόσωπο της εταιρίας ότι θα παρουσιαστεί το ρολόι που ετοιμάζουν.

Ο Lee Young-hee της Samsung Mobile μιλώντας στην Korea Times αποκάλυψε ότι εκείνη τη μέρα θα παρουσιαστούν αυτά τα δύο, με το έξυπνο ρολόι να μην έχει ευέλικτη οθόνη όπως ήθελαν παλιότερες φήμες, όμως «ενισχύσει και να εμπλουτίσει την υπάρχουσα εμπειρία κινητού.»

Από παλιότερη είδηση γνωρίζουμε:

Το ρολόι ονομάζεται Galaxy Gear και σύμφωνα με το Bloomberg θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει κλήσεις, να μπει στο διαδίκτυο και να χειριστεί e-mails, και η συσκευή θα τροφοδοτείται από μια έκδοση του Android, πράγμα που σημαίνει ατέλειωτες δυνατότητες. Η αναφορά απορρίπτει την φήμη σχετικά με ευέλικτη οθόνη. Η εταιρία δουλεύει επάνω σε τέτοιες οθόνες αλλά ακόμα δεν έτοιμες.

Αυτή η κίνηση μας θυμίζει την Sony που ανακοίνωσε το Xperia Z Ultra μαζί με το δικό της smartwatch. Λέτε να μας εντυπωσιάσει η Samsung ή θα περάσει απαρατήρητο;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: