Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Φετινό Google I/O Θα Είναι Διαφορετικό

Google IO

Το συνέδριο προγραμματιστών Google I/O 2013 ξεκινά αυτή την Τετάρτη 15 Μαΐου, και ο επικεφαλής του Android, Sundar Pichai, μίλησε για το γεγονός και τι να περιμένουμε σε συνέντευξή του στο Wired. Ο Sundar Pichai δήλωσε:

-Τι μπορούμε να περιμένουμε από το I/O φέτος;
-Θα είναι διαφορετικό. Δεν είναι η εποχή που έχουμε πολλές ανακοινώσεις νέων προϊόντων ή ένα νέο λειτουργικό σύστημα. Και στο Android και στο Chrome, θα επικεντρωθούμε στο I/O σε όλα τα είδη των πραγμάτων που κάνουμε για τους προγραμματιστές, για να μπορούμε να γράψουμε καλύτερα πράγματα. Θα δείξουμε πως οι υπηρεσίες της Google κάνουν καταπληκτικά πράγματα πάνω σε αυτές τις δύο πλατφόρμες.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα αποκαλύψει η Google στο Google I/O 2013. Η διάσκεψη πραγματοποιείται από την Τετάρτη 15 Μαΐου μέχρι την Παρασκευή 17 Μαΐου.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: