Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Φθηνό iPhone Ποζάρει Δίπλα Στο iPhone 5 Σε Νέες Φωτογραφίες

Plastic iPhone v iPhone 5

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε μιλήσει για αυτό το φθηνό iPhone, και τώρα έχουμε νέες φωτογραφίες της νέας συσκευής. Αυτή τη φορά την είχε ένας Κινέζος που ανέβασε φωτογραφίες του καινούργιου πλαστικού κινητού πλάι-πλάι με το iPhone 5 στο Weibo, το μεγαλύτερο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο. Οι φωτογραφίες επαληθεύουν για άλλη μια φορά τον σχεδιασμό που είναι παρόμοιος με των τελευταίων κινητών της Apple και ότι θα κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου και του κίτρινου. Επιπρόσθετες πληροφορίες μαζί με τις διαρροές αυτές δεν υπάρχουν, οπότε δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα άλλο. Περισσότερες φωτογραφίες μπορείς να δεις παρακάτω.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: