Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το 83 % των χρηστών του Google+ είναι ανενεργοί

Πόσοι από εσάς έχετε ένα λογαριασμό στο Google+; Πόσοι από εσάς όμως το χρησιμοποιείτε πραγματικά σε καθημερινή βάση; Αν πείτε “όχι συχνά” μην ανησυχείτε, γιατί δεν είστε μόνοι.

Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε το Bime Analytics, αν πάρουμε ένα δείγμα 10 χιλιάδων χρηστών, τότε μόνο το 17 % θα ήταν ενεργοί! Με άλλα λόγια, το 83 % αυτών των 10.000 δεν θα το χρησιμοποιούσαν. Παρά την τεράστια ανάπτυξη των χρηστών τους τελευταίους δύο μήνες, οι περισσότεροι από αυτούς δεν συνδέονται στο δίκτυο σε καθημερινά.

Αν και δεν έχουμε τα στοιχεία για την αδράνεια στο Facebook, αν είστε και στα δύο δίκτυα είμαι αρκετά βέβαιος θα παρατηρήσετε ότι οι φίλοι σας στο Facebook είναι πολύ πιο ενεργοί, έτσι δεν είναι;

Άλλα ενδιαφέροντα αποτελέσματα της έρευνας είναι: η πλειονότητα των χρηστών είναι φοιτητές. Εξακολουθεί να “κυριαρχείται” από άνδρες, αλλά το ποσοστό έχει πέσει στο 70% που αποτελεί βελτίωση σε σχέση με το 86% τον περασμένο μήνα. Περισσότερα ενδιαφέροντα στοιχεία μπορείτε να βρείτε στο Bime Analytics.

Πηγή: Ubergizmo

Μοιράσου το με τους φίλους σου: