Το 83 % των χρηστών του Google+ είναι ανενεργοί

Πόσοι από εσάς έχετε ένα λογαριασμό στο Google+; Πόσοι από εσάς όμως το χρησιμοποιείτε πραγματικά σε καθημερινή βάση; Αν πείτε “όχι συχνά” μην ανησυχείτε, γιατί δεν είστε μόνοι.

Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε το Bime Analytics, αν πάρουμε ένα δείγμα 10 χιλιάδων χρηστών, τότε μόνο το 17 % θα ήταν ενεργοί! Με άλλα λόγια, το 83 % αυτών των 10.000 δεν θα το χρησιμοποιούσαν. Παρά την τεράστια ανάπτυξη των χρηστών τους τελευταίους δύο μήνες, οι περισσότεροι από αυτούς δεν συνδέονται στο δίκτυο σε καθημερινά.

Αν και δεν έχουμε τα στοιχεία για την αδράνεια στο Facebook, αν είστε και στα δύο δίκτυα είμαι αρκετά βέβαιος θα παρατηρήσετε ότι οι φίλοι σας στο Facebook είναι πολύ πιο ενεργοί, έτσι δεν είναι;

Άλλα ενδιαφέροντα αποτελέσματα της έρευνας είναι: η πλειονότητα των χρηστών είναι φοιτητές. Εξακολουθεί να “κυριαρχείται” από άνδρες, αλλά το ποσοστό έχει πέσει στο 70% που αποτελεί βελτίωση σε σχέση με το 86% τον περασμένο μήνα. Περισσότερα ενδιαφέροντα στοιχεία μπορείτε να βρείτε στο Bime Analytics.

Πηγή: Ubergizmo

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.