Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Amazon Kindle Fire Τρέχει Το Android 4.0 Ice-Cream Sandwich

Έχουμε δει ακόμα και το Samsung Galaxy S να τρέχει το ολοκαίνουργιο λειτουργικό σύστημα, τη νέα πρόταση της Google στα mobile λειτουργικά συστήματα. Αυτό δεν είναι άλλο από το Android 4.0 Ice-Cream Sandwich. Σήμερα θα δούμε το “μόλις βγήκα από το κουτί μου γιατί με rootάρατε” tablet, το Amazon Kindle Fire να τρώει το παγωτάκι και μάλιστα χωρίς να κρυώνει. Με λίγα λόγια, όπως θα δείτε στο βίντεο, αν και η έκδοση που τρέχει εκείνη την στιγμή είναι η alpha, δηλαδή μία έκδοση σε πρώιμο στάδιο, δεν έχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Από ‘τι φαίνεται αυτό θα είναι το πρώτο tablet μετά το iPad που θα έχει τρελές πωλήσεις. Όπως και να έχει, το tabletάκι δεν παίζεται.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=0EVfKBc5bVc?hd=1&w=600&h=335]

Μοιράσου το με τους φίλους σου: