Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Android Κατακτάει Την Αγορά Των Tablet

Google Nexus 7 2nd gen hands-on

Δεν χρειάστηκε πολύ καιρό για τη Google να κατακτήσει την αγορά των tablets με το Android. Τα φθηνά Android tablets έκαναν την δουλειά τους και τώρα το iPad ήρθε δεύτερο στην αγορά αυτή.

Σύμφωνα με μία πρόσφατη αναφορά από την Strategy Analytics, τα tablets που τρέχουν τη πλατφόρμα του Android αποτελούν τώρα το 67% της αγοράς των tab, ενώ το iPad έχει μερίδιο 28,3%.

Την ίδιο περίδιο ένα χρόνο πριν, τα Android tablets ήταν λίγο πιο μπροστά από το iPad με 51,4%. Το iPad τότε είχε 47,2%.

Το εναπομένον μικρό ποσοστό αποτελείται από τα Windows tablets που έχουν ένα μικρό μερίδιο 4,5% στην αγορά. Αυτό σημαίνει ότι πουλήθηκαν μόλις 2,3 εκατομμύρια ταμπλέτες με Windows, ενώ με Android πουλήθηκαν 34,6 εκατ. και 14,6 εκατ. από την Apple.

Τα νέα είναι σίγουρα ενθαρρυντικά για την Google, ενώ παράλληλα θα βάζουν σε σκέψη την Apple. Βέβαια η Microsoft έχει πολύ δουλειά να κάνει ακόμα μπας και ‘χτυπήσει’ το iPad κάποια μέρα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: