Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Angry Birds Έγινε Δωρεάν Για iPhone και iPad

Angry Birds

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Rovio έβαλε το παιχνίδι που την έφερε στην κορυφή δωρεάν για το iPhone και το iPad. Το αρχικό Angry Birds από τη πρώτη μέρα της υπαρξής του ήταν πάντα επί πληρωμής με το ελάχιστο ποσό και ποτέ δεν διατέθηκε δωρεάν, μέχρι τώρα. Ο λόγος για αυτό βέβαια είναι το γεγονός πως το παιχνίδια πάλιωσε και άρχισε να πέφτει στα στατιστικά μιας και το υποδέχονται συνεχώς νέα. Φυσικά και η Rovio δεν θέλει να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού η κύρια πηγή εσόδων της είναι τα παιχνίδια της στα κινητά. Μπορείς να κατεβάσεις το παιχνίδι από εδώ για iPhone/iPod touch και εδώ για iPad. Πάντως παρόλο που είναι δωρεάν για κατέβασμα, η εταιρία θα έχει έσοδα από τις αγορές που γίνονται μέσω του παιχνιδιού για πρόσθετες δυνατότητες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: