Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Angry Birds Για Windows Phone Αναβαθμίζεται Και Γίνεται Δωρεάν

Τα κινούμενα σχέδια του Angry Birds

Το αρχικό Angry Birds, το παιχνίδι που έκανε τη Rovio διάσημη, είναι τώρα διαθέσιμο στο Windows Phone ανανεωμένο. Η εταιρία τόσο καιρό είχε το παιχνίδι μαζί με τις παραλλαγές του στο κατάστημα, αλλά όχι μόνο ήταν ακριβό, δεν είχε και όλες τις πίστες που θα συναντούσες κάποιος στα iOS, Android, PC ακόμα και στο PlayStation. Η Rovio τώρα επανορθώνει και διαθέτει όλες τις πίστες που ξέρουμε σε μία έκδοση που μέχρι τις 15 Μαΐου θα είναι δωρεάν στο Market. Για αυτό άμα έχεις Windows Phone 7 ή Windows Phone 8 κινητό πάτα στο σύνδεσμο της πηγής για να μεταβείς στο κατάστημα και να το κατεβάσεις όσο είναι δωρεάν. Μετά τις 15 Μαΐου (Σημείωση: τότε λήγει και ο διαγωνισμός μας) θα πάει μάλλον πάλι στο €1.

Πηγές: Windows Phone 8, Windows Phone 7

Μοιράσου το με τους φίλους σου: