Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Apple App Store Συμπλήρωσε 25 Δισ. Λήψεις

Το App Store της Apple και για τα iPhone, iPod touch και iPad έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ: Τις 25 δισεκατομμύρια λήψεις εφαρμογών.

Πρόσφατα η Apple είχε ξεκινήσει τον διαγωνισμό “Αντίστροφη μέτρηση για 25 δισεκατομμύρια εφαρμογές” για να γιορτάσει τα 25 δις download μετά από 4 χρόνια από την έναρξη του καταστήματος. Σε αυτόν, ο υπερτυχερός που θα κατέβαζε την 25η δισ. εφαρμογή, θα κέρδιζε 10.000$ για να αγοράσει ό,τι θέλει το App Store (ουσιαστικά με τόσα λεφτά σχεδόν τα πάντα αγοράζει)!

Φυσικά τώρα που ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός και τα 25 δις, υπάρχει τυχερός αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. Το όνομά του θα δημοσιευτεί στη σελίδα του διαγωνισμού.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: