Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το BitTorrent Αποκτά Δική Του Υπηρεσία Cloud Αποθήκευσης, Απειλεί Το Dropbox

BitTorrent Sync

Οι δημιουργοί του πρωτοκόλλου ανοιχτού κώδικα BitTorrent δημιούργησαν τη δική τους cloud υπηρεσία αποθήκευσης που ονομάζεται BitTorrent Sync και είναι βασισμένη στο ίδιο πρωτόκολλο. Η υπηρεσία έρχεται με τη δική της εφαρμογή και ενδιαφέρον έχει ότι προσφέρει απεριόριστο χώρο για αποθήκευση! Δουλεύει όπως κάθε άλλη cloud υπηρεσία εκεί έξω, όμως ακόμα πιο ενδιαφέρον έχει ότι το BitTorrent Sync δεν έχει servers. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργείς τον δικό σου server με τη βοήθεια της εφαρμογής. Το πλεονέκτημα είναι ότι δεν πλέκεις με εφαρμογές τρίτων και υπάρχει περισσότερη ασφάλεια. Επί του παρόντος το BitTorrent Sync είναι σε αρχική μορφή και η εταιρία καλεί τους χρήστες να το δοκιμάσουν. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Windows, Linux και Mac OS X και μπορείς να κάνεις αίτηση εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: