Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το BlackBerry R10 Διέρρευσε Σε Κόκκινο

Red BlackBerry R10 leak

Το BlackBerry R10 είναι μία ακόμα μη-ανακοινωμένη συσκευή που αναμένεται να γίνει το τρίτο μέλος της BlackBerry 10 οικογένειας, το οποίο έρχεται μετά τα BlackBerry Z10 και Q10. Η συσκευή έχει ήδη διαρρεύσει σε εικόνες, αλλά είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε σε κόκκινο χρώμα, και φαίνεται ωραίο.

“Scheduled Q3, but it’s a mid tier… Plastic and all.. Nice though” είπε αυτός που ανέβασε τη φωτογραφία για το BlackBerry R10 στο Instagram. Δηλαδή έχει προγραμματιστεί για το τρίτο τρίμηνο του έτους, είναι όπως ξέρουμε μεσαίας κατηγορίας, από πλαστικό και δηλώνει κιόλας ότι είναι ωραίο.

Το κινητό απευθύνεται καθαρά για αυτούς που αναζητούν ένα καλό QWERTY smartphone με την αξιοπιστία της BlackBerry, άλλα όχι τόσο ακριβό όσο το Q10. Ελπίζουμε να μην απογοητεύσει στα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Μπορείς να δεις όλη τη κάλυψή μας για το BlackBerry R10 εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: