Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Blackberry Z10 Κοστίζει Περίπου $154 Για Να Φτιαχτεί

BlackBerry Z10 hands-on

Αναρωτήθηκες ποτέ πόσο κοστίζει το Blackberry Z10 για να φτιαχτεί; Το CNN Money σίγουρα ναι, και έβγαλε το ποσό των εξαρτημάτων και ένα συνολικό. Έτσι έχουμε και λέμε: η οθόνη των 4,2-ιντσών κοστίζει περίπου $26.50, ο διπύρηνος επεξεργαστής της Qualcomm $23.50, οι δύο κάμερες (8-megapixel πίσω, 2-megapixel μπροστά) $15, η μνήμη των 16GB $9.00 και η μπαταρία, η RAM και τα τσιπ επικοινωνίας όλα μαζί $21.00. Τέλος, το σασί του και κάποια άλλα μικρά ηλεκτρονικά ανεβάζουν το κόστος άλλα $59.00. Όλα μαζί $154.

Το Blackberry Z10 είναι λίγο πιο ακριβό σε σύγκριση με το iPhone 5, το οποίο κοστίζει κάπου $139 για να φτιαχτεί. Αλλά το Z10 έχει μεγαλύτερη και υψηλότερης ανάλυσης οθόνη, περισσότερη RAM και μεγαλύτερη μπαταρία. Ακόμα η Blackberry δεν έχει δημοσιεύσει άλλα έξοδα για το συγκεκριμένο τηλέφωνο και έτσι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσα ακριβώς βγάζει από κάθε ένα που πουλάει.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: