Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το BlackBerry Z10 Πουλάει Καλύτερα Από Ότι Περίμεναν

BlackBerry Z10 + Q10 TC

Όσοι πίστευαν ότι οι τελευταίες συσκευές της BlackBerry θα αποτύγχαναν, τότε έκαναν λάθος. Εδώ και μερικές μέρες πωλείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και το λανσάρισμα του ήταν καλύτερο από αυτό του Nokia Lumia 920 και από ότι περίμενε η Καναδέζικη εταιρία. Συγκεκριμένα, η BlackBerry ανακοίνωσε ότι το Z10 στο Ηνωμένο Βασίλειο πουλάει σε “μεγάλους αριθμούς” κάνοντάς το ήδη να μην είναι διαθέσιμο σε βασικά σημεία πώλησης. “Τα τηλεφωνικά κέντρα των εταίρων επίσης έχουν πάρα πολλές κλήσεις, καθώς οι άνθρωποι τηλεφωνούν για να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή, αλλά και το πού και πώς να το αγοράσουν” προσθέτουν. Ακόμη δεν έχουμε σχετικά νούμερα πωλήσεων, όμως το Z10 θα κυκλοφορήσει σήμερα σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης και του Καναδά, ενώ στις ΗΠΑ μέσα Μαρτίου, και αναμένεται να εκτινάξουν τις πωλήσεις.

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: