Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Chromium OS Τρέχει Στο Nexus 7

Το Ubuntu σε Android tablets ήταν η αρχή για την εισαγωγή Linux διανομών στο Android. Μετά από αυτό ήρθε και η σειρά του Chromium OS να μπει στο Nexus 7.

Ο Android προγραμματιστής Hexxeh ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube που αποδεικνύει ότι το Chromium OS, μία παραλλαγή του Chrome OS σε ανοιχτό κώδικα, μπορεί να τρέξει στο Nexus 7 της Google. Προφανώς αυτή η έκδοση δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για το ευρύ κοινό, αλλά όταν γίνει θα μπορούμε να τη κατεβάσουμε.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ότι το tablet μπορεί να τρέξει HTML5 κώδικα, τα extensions του Chrome Web Store, να αλλάξει wallpaper και άλλα χωρίς πρόβλημα. Υπάρχει επίσης συνδεδεμένο με Bluetooth και το πληκτρολόγιο της Apple, οπότε και αυτή η λειτουργία δουλεύει σωστά.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό το project θα συνεχιστεί και να το δούμε σύντομα σε άλλα tablets.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ucnR1sYLY1I&w=600&h=338]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: