Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Corsair Voyager Air Συνδυάζει NAS Storage USB 3.0 Και Wireless Hub

Corsair Voyager Air

Η Corsair αυτή την εβδομάδα αποκάλυψε μία νέα συσκευή που δημιουργήθηκε για να συνδυάζει διάφορες λύσεις σε ένα μόνο προϊόν που ονομάζεται Corsair Voyager Air. Το συγκεκριμένο διαθέτει ασύρματο δίσκο, home network attached storage, USB drive, και ασύρματο hub.

Ο Corsair Voyager Air είναι διαθέσιμος είτε με 500GB ή 1TB χωρητικότητα και είναι εξοπλισμένο με μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία, Wi-Fi, Ethernet, και USB 3.0 συνδεσιμότητα, για φορητότητα και γρήγορη σύνδεση. Επίσης επιτρέπει σε πολλαπλούς χρήστες σε απόσταση 27 μέτρων να απολαμβάνουν τα αποθηκευμένα πολυμέσα μέσω του αυτόνομου streaming server και μίας ασφαλούς 802.11n/b/g Wi-Fi σύνδεσης, χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο. Η μπαταρία του μπορεί να κάνει stream HD βίντεο για 7 ώρες μέχρι 5 χρήστες.

Ο Corsair Voyager Air θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα τον επόμενο μήνα και θα κοστίζει $199 για το μοντέλο των 500GB και $229 για το μοντέλο του 1TB. Δεν γνωρίζουμε πότε και αν έρθει Ελλάδα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: