Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Counter Strike Τώρα Διαθέσιμο Στο Android

Το Counter Strike χωρίς αμφιβολία είναι ένα από τα καλύτερα first-person-shooter παιχνίδια και αυτό φαίνεται από το ότι παίζεται ακόμα και το 2012 φανατικά, παρόλο που δεν έχει καλά γραφικά. Αν είσαι ένας από αυτούς που ακόμα το παίζουν, τώρα θα μπορείς να το παίξεις και στο κινητό σου!

Τα παιδιά στο XDA έκαναν για άλλη μία φορά τα τρελά μαγικά τους και άρχισαν να μεταφέρουν το παιχνίδι στο Android και να το γράφουν από την αρχή με τη πλατφόρμα Unity3D! Επιπλέον το παιχνίδι υποστηρίζει κανονικά multiplayer!

Υπάρχουν επί του παρόντος δύο εκδόσεις του παιχνιδιού – η έκδοση 5o για τις συσκευές με Android 2.0 και η έκδοση 6p για όσους έχουν Android 2.3+. Μάλιστα, οι χρήστες του Sony Xperia Play είναι οι πιο τυχεροί γιατί μπορούν να παίξουν με τα ειδικά χειριστήρια.

Μπορείς να κατεβάσεις την έκδοση 5o από εδώ (25 MB) και την 6p εδώ (29.5 MB). Να θυμάσαι όμως ότι θα συναντήσεις διάφορα προβλήματα γιατί είναι ακόμα η αρχή.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=YalsrFwvlF4&w=580&h=325]

Πηγή: RedMond Pie

Μοιράσου το με τους φίλους σου: