Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Digg Ετοιμάζει Δικό Του Reader Μετά Τη Παύση Του Google

Digg Reader

Ευχάριστα νέα έρχονται από το Digg, καθώς ανακοίνωσε ότι θέλει να καλύψει το μεγάλο κενό που μας άφησε η Google με το κλείσιμο του Google Reader. Αυτό που θα κάνει είναι να ανοίξει δικό του RSS reader στο δεύτερο μισό του έτους, με τις εργασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει και να βρίσκονται στη κορυφή των προτεραιοτήτων τους. Στο blog τους αναφέρουν ότι θέλουν να το κάνουν παρόμοιο με το Reader της Google αλλά και να ταιριάζει με το Διαδίκτυο του 2013. Θα θέλαμε να το δούμε πριν τις 1 Ιουλίου, έστω και σαν beta έκδοση, μόνο και μόνο για να προλάβουμε να κάνουμε εισαγωγή των RSS μας. Επίσης θέλουμε ένα καλό API για να μπορούν να το πάρουν οι προγραμματιστές και να χτίσουν δικές τους εφαρμογές σε κάθε λειτουργικό.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: