Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Dropbox Επιτρέπει Cloud Συγχρονισμό Για Κάθε Εφαρμογή

Dropbox DataStores

Η Dropbox προσπαθεί να βελτιώσει τις cloud υπηρεσίες της και στο πρώτο συνέδριο προγραμματιστών πήραμε μια γεύση για το τι θέλει να κάνει η εταιρεία. Η εταιρεία ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία που κάνει το Dropbox κάτι παραπάνω από ένα χώρο για αποθήκευση αρχείων και δημιουργία φακέλων. Με το νέο API που λέγεται DataStores, η εταιρεία ελπίζει στον έλεγχο του συγχρονισμού τρίτων εφαρμογών όπως οι επαφές, παιχνίδια και αυτό να γίνεται σε διαφορετικές πλατφόρμες σε πραγματικό χρόνο. Το Mailbox 1.4.0 for iOS είναι από τις πρώτες εφαρμογές που χρησιμοποιούν αυτό για να χρησιμοποιεί το Dropbox όταν θέλει να προσθέσει συνημμένα στα emails. Για παράδειγμα, στο Mailbox, όποιος θέλει να προσθέσει ένα έγγραφο που έχει αποθηκευμένο στο Dropbox, πλέον τώρα με ένα κουμπί μπορεί να το κάνει, ανοίγοντας την εφαρμογή του Dropbox και επιλέγοντας το αρχείο. Αρκετά καλό.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: