Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το EyePrint Σου Επιτρέπει Να Ξεκλειδώσεις Τη Συσκευή Με Τα Μάτια

Eyeprint

Με τη τεχνολογία να εξελίσσεται όλο και πιο πολύ, το να ξεκλειδώσεις το κινητό σου με τα μάτια δεν μας φαίνεται και παράξενο. Έτσι η εταιρεία EyeVerify σκοπεύει να εξελίσει την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου που έχουν τα Android κινητά χρησιμοποιώντας το μάτι του χρήστη. Το EyePrint που παρουσιάστηκε στην MWC 2013 σκανάρει το μάτι, και συγκεκριμένα τις φλέβες που βρίσκονται σε αυτό, για να το ξεκλειδώσει. Η εφαρμογή είναι σε beta στάδιο και από τον Μάρτιο θα μπορούν να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη της και προγραμματιστές έχοντας πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα εργαλεία — SDK και APIs. Η EyeVerify ισχυρίζεται ότι το λογισμικό της είναι καλύτερο απο την αναγνώριση προσώπου του Android και έτσι πιο ασφαλές.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: