Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Facebook Αποκτάει Νέο Λογότυπο Και Ανανεωμένα Εικονίδια

Facebook 2013 logo

Η Facebook έδωσε στο λογότυπό της με το ‘f’ μία ανανέωση, κάνοντάς το επίπεδο με την αφαίρεση της μπάρας, η οποία έδινε το εικονίδιο μία αντανακλαστική λάμψη, καθώς και με την μετακίνηση του f στο δεξί κάτω μέρος. Το συνολικό αποτέλεσμα οδηγεί σε ένα απλοποιημένο και καθαρό σχεδιασμό που αρμόζει για τη τάση του 2013. Μαζί με αυτό έχει ανανεώσει και τα εικονίδια των Facebook Developers, Facebook and Privacy, Security, Universities, Mobiles και κάποιων άλλων σελίδων, τα οποία όλα έχουν αποκτήσει ένα μπλε φόντο και γενικότερη απλοποιημένη εμφάνιση. Το νέο επίσημο λογότυπο μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ, ενώ όλα τα άλλα θα τα βρεις στις αντίστοιχες σελίδες τους.

Facebook 2013 icons

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: