Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Facebook Θα Αφήνει Τους Χρήστες Να Στέλνουν Μηνύματα Με Χρέωση Σε Άγνωστους

Facebook Like

Το Facebook λέγεται ότι ετοιμάζει μία νέα υπηρεσία που θα επιτρέπει στους χρήστες του να πληρώνουν ένα ποσό για όσους δεν έχουν φίλους και θέλουν να τους στείλουν προσωπικό μήνυμα. Αυτό σημαίνει ότι αυτός ο σπαστικός τύπος που προσπαθεί να σε κάνει προσθήκη ως φίλο θα μπορεί να πληρώσει 1$ (όπως αναφέρει το Business Insider) για να στείλει μήνυμα απευθείας στα μηνύματα του χρήστη στο δικτύου. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα τεθεί σε λειτουργία αυτό.

Το The Verge αναφέρει ότι το Facebook εξετάζει αυτή τη νέα επιλογή τόσο ως εργαλείο νομισματοποίησης, τόσο και ως τρόπο για να μειώσει το spam με την τοποθέτηση ενός νομισματικού ‘εμποδίου’ για τους ανθρώπους που στέλνουν ειδοποιήσεις σχετικά με Viagra και ρολόγια Rolex.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: