Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Facebook Θα Διαγράφει Οριστικά Τις Φωτογραφίες

Μετά από 3 χρόνια διαμαρτυρίας από τους χρήστες του Facebook, το γνωστό κοινωνικό δίκτυο θα διαγράφει τις φωτογραφίες οριστικά.

Το πρόβλημα με το Facebook είναι το γεγονός πως όταν ο χρήστης ανεβάζει μία φωτογραφία στο δίκτυο και μετά τη διαγράφει, αυτή απλά εξαφανίζεται από το προφίλ του χρήστη και θα παραμένει στους διακομιστές του δικτύου. Αυτό σημαίνει ότι όποιος έχει το URL, το σύνδεσμο της εικόνας, μπορεί να τη δει κανονικά ακόμα και μετά από χρόνια. Μέχρι σήμερα.

Πλέον, με τη νέα πολιτική της Facebook, όποιος διαγράφει μία εικόνα από το προφίλ του, αυτή η εικόνα θα διαγράφεται οριστική μέσα στις επόμενες 30 ημέρες. Αυτό έχει δοκιμαστεί από διάφορους, οι οποίοι αναφέρουν ότι δεν έχουν πρόσβαση στην εικόνα μετά από λίγες ημέρες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: