Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Facebook Κρατάει Ιστορικό Αναζητήσεων Και Ρωτάει Αν Χρησιμοποιείς Πραγματικό Όνομα

Ακόμα περισσότερο “φακέλωμα” θα υπάρχει στο Facebook, αφού πλέον θα αποθηκεύει ό,τι κάνουμε αναζήτηση και θα ρωτάει τους φίλους μας αν χρησιμοποιούμε πραγματικό όνομα!

Ιστορικό Αναζήτησης

Από σήμερα, αν κάνεις κάποιον φίλο σου αναζήτηση, αυτό θα εμφανίζεται στο προσωπικό μενού δραστηριότητας, Activity Log. Αυτό μπορείς να το δεις μόνο εσύ και όχι όποιος επισκέπτεται το προφίλ σου.

Το ιστορικό που θα αποθηκεύει είναι αυτό που θα κάνεις αναζήτηση από σήμερα, και δεν θα εμφανίσει αυτά που αναζητούσες πριν χρόνια. Για όσους όμως που είναι προσεχτικοί, υπάρχει επιλογή για διαγραφή του ιστορικού.

Πραγματικό Όνομα

Ακόμη, ένα νέο χαρακτηριστικό που εμφανίστηκε στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο είναι η ερώτηση στους φίλους σου για το αν χρησιμοποιείς το πραγματικό σου όνομα. Το μενού στη παραπάνω εικόνα θα εμφανίζεται στο προφίλ σου ρωτώντας “Is this your friend’s real name?”. Οι απαντήσεις που μπορείς να δώσεις είναι “Yes”, “No”, “I don’t know” και “I don’t want to answer” και είναι ανώνυμες.

Αυτό γίνεται γιατί υπάρχει σαν νέα πολιτική στην εταιρία. Συγκεκριμένα, οι χρήστες στις ΗΠΑ θα πρέπει να αναγράφουν το όνομα τους που υπάρχει στη ταυτότητα! Η εταιρία αναφέρει:

Αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους για να παρατηρήσουμε πως χρησιμοποιούν οι χρήστες το Facebook και πως παρουσιάζουν τον εαυτό τους, έτσι ώστε να διαμορφώσουμε καλύτερα το προϊόν και τα συστήματα μας. Δείχνουμε στον κόσμο πληροφορίες που οι φίλοι τους μοιράζονται μαζί τους και τονίζουμε ότι ότι η απάντηση που θα δώσουν θα παραμείνει ανώνυμη, διασφαλίζοντας ότι δεν μοιραζόμαστε τις πληροφορίες αυτές με κανέναν και απλώς τις επεξεργαζόμαστε για να βγάλουμε γενικά συμπεράσματα. Επιπλέον, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι δεν χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για νομικά ζητήματα.

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: