Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Facebook Ξεπέρασε Τους 1 Δισεκατομμύριο Ενεργούς Χρήστες

Το Facebook είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο, και όπως φαίνεται, έγινε ακόμα μεγαλύτερο. Κάθε μήνα περισσότεροι από 1 δισ. άνθρωποι συνδέονται σε αυτό!

Η Facebook δημοσίευσε επίσης και άλλα ενδιαφέροντα στατιστικά. Έχουν γίνει πάνω από 1.13 τρισεκατομμύρια likes από τον Φεβρουάριο του 2009, έχουν ανέβει πάνω από 219 δις φωτογραφίες, πάνω από 62.6 εκατ. τραγούδια έχουν γίνει αναπαραγωγή πάνω από 22 δισ. φορές, έχει γίνει επισήμανση τοποθεσίας σε πάνω από 17 δισ. καταστάσεις και τέλος έχουν γίνει περισσότερες από 140.3 δισ. διασυνδέσεις φίλων.

Σύμφωνα με τα παραπάνω στατιστικά, 1 στους 7 κατοίκους του πλανήτη χρησιμοποιούν το Facebook τουλάχιστον μια φορά το μήνα! Κάτι που είναι σίγουρα πολύ εντυπωσιακό και δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο. Και έτσι ο Mark Zuckerberg (ιδρυτής της Facebook) αναφέρει:

Σήμερα το πρωί, περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Facebook κάθε μήνα. Εάν το διαβάζετε αυτό, σας ευχαριστώ που δίνετε σε εμένα και τη μικρή ομάδα μου την τιμή να σας εξυπηρετούμε. Να βοηθάς 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους να επικοινωνούν είναι εκπληκτικό και με διαφορά ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου για να αισθάνομαι υπερήφανος. Είμαι αφοσιωμένος να εργάζομαι καθημερινά για να κάνω το Facebook καλύτερο για εσάς και ελπίζουμε μια μέρα να ενώσουμε και όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Η πρώτη διαφήμιση του Facebook
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=c7SjvLceXgU&w=600&h=338]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: