Το Facebook Ξεπέρασε Τους 1 Δισεκατομμύριο Ενεργούς Χρήστες

Το Facebook είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο, και όπως φαίνεται, έγινε ακόμα μεγαλύτερο. Κάθε μήνα περισσότεροι από 1 δισ. άνθρωποι συνδέονται σε αυτό!

Η Facebook δημοσίευσε επίσης και άλλα ενδιαφέροντα στατιστικά. Έχουν γίνει πάνω από 1.13 τρισεκατομμύρια likes από τον Φεβρουάριο του 2009, έχουν ανέβει πάνω από 219 δις φωτογραφίες, πάνω από 62.6 εκατ. τραγούδια έχουν γίνει αναπαραγωγή πάνω από 22 δισ. φορές, έχει γίνει επισήμανση τοποθεσίας σε πάνω από 17 δισ. καταστάσεις και τέλος έχουν γίνει περισσότερες από 140.3 δισ. διασυνδέσεις φίλων.

Σύμφωνα με τα παραπάνω στατιστικά, 1 στους 7 κατοίκους του πλανήτη χρησιμοποιούν το Facebook τουλάχιστον μια φορά το μήνα! Κάτι που είναι σίγουρα πολύ εντυπωσιακό και δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο. Και έτσι ο Mark Zuckerberg (ιδρυτής της Facebook) αναφέρει:

Σήμερα το πρωί, περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Facebook κάθε μήνα. Εάν το διαβάζετε αυτό, σας ευχαριστώ που δίνετε σε εμένα και τη μικρή ομάδα μου την τιμή να σας εξυπηρετούμε. Να βοηθάς 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους να επικοινωνούν είναι εκπληκτικό και με διαφορά ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου για να αισθάνομαι υπερήφανος. Είμαι αφοσιωμένος να εργάζομαι καθημερινά για να κάνω το Facebook καλύτερο για εσάς και ελπίζουμε μια μέρα να ενώσουμε και όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Η πρώτη διαφήμιση του Facebook
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=c7SjvLceXgU&w=600&h=338]

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.