Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Flickr Επανασχεδιάζεται Και Γίνεται Πιο Όμορφο Από Ποτέ

Tech Community on Flickr

Το Flickr είναι από τις πιο γνωστές υπηρεσίες που μπορείς να ανεβάσεις και να μοιραστείς με άλλους χρήστες τις αγαπημένες σου φωτογραφίες. Το Flickr όμως έγινε πιο ελκυστικό με την νέα, πανέμορφη εμφάνιση που απέκτησε. Οι φωτογραφίες καταλαμβάνουν όλο τον χώρο πλέον με το λευκό κενό να μην υφίσταται πλέον, και να είναι όπως μία ιστοσελίδα φωτογραφίας πρέπει να είναι. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι χρήστες έχουν 1 ολόκληρο Τerabyte για τις αγαπημένες τους φωτογραφίες, δηλαδή μπορεί να είναι 53,000 χιλιάδες φωτογραφίες στα 6,5-megapixel η κάθε μία. Αυτά τα δύο είναι πολύ καλοί λόγοι για να δεις την δημοφιλές υπηρεσία της Yahoo πιο ζεστά, και να ακλουθήσεις το Tech Community εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: