Το Galaxy Note 3 Θα Κυκλοφορήσει Σε 3 Χρώματα Με Τον Snapdragon 800

GALAXY Note II hands-on

Νέες αναφορές από διάφορες πηγές αποκαλύπτουν τα σχέδια της Samsung για το νέο της Note. Τα νέα αφορούν τον επεξεργαστή και τα χρώματα που θα κυκλοφορήσει.

Σύμφωνα με το ETNews, η κορεάτικη εταιρία θα προτιμήσει τον καλύτερο επεξεργαστή της Qualcomm αυτή τη στιγμή στην αγορά, τον τετραπύρηνο Snapdragon 800 καθώς η εταιρία εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα με τον οκταπύρηνό της Exynos 5 Octa που την αποτρέπουν από την κυκλοφορία του με αυτόν.

Τα πρώτα 4 εκατομμύρια μοντέλα που θα πουληθούν θα διαθέτουν τον Snapdragon 800, ενώ περίπου το 20 με 30% των Note 3 θα ‘φοράνε’ τον Exynos 5 Octa, και συγκεκριμένα το μοντέλο Exynos 5420. Αυτός θα έχει καλύτερες επιδόσεις από τον 5410 που χρησιμοποιήθηκε σε κάποια Galaxy S4.

Από μία άλλη πηγή, το Sam Mobile, μαθαίνουμε ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει μερικές εβδομάδες αργότερα από την αρχική κυκλοφορία του νέου Note, το Note σε ροζ χρώμα. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι την εβδομάδα 36 του χρόνου (δηλαδή 2-8 Σεπτεμβρίου) θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και λευκό, ενώ την 43 (21-27 Οκτωβρίου) θα βγει και σε ροζ.

Φυσικά τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει ανακοινωθεί, όμως η Samsung ακολουθεί ίδια πολιτική και σε άλλες συσκευές της, οπότε υπάρχει μεγάλη περίπτωση τα παραπάνω να ισχύουν. Το Note 3 θα ανακοινωθεί στις 4 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο, οπότε θα σας ενημερώσουμε εκείνη τη μέρα, ή νωρίτερα αν βρει τίποτα καινούργιο.

Πηγές: 1, 2

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.