Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Galaxy S4 Έγινε Το Νέο… Nexus Κινητό Με Καθαρό Android 4.2

Samsung Galaxy S4 Nexus Edition

Να και κάτι που δεν περιμέναμε! Στο Google I/O η εταιρία ανακοίνωσε πως το νέο Nexus κινητό τους δεν είναι ένα που έχουν σχεδιάσει αυτοί, αλλά ένα από τα καλύτερα Android κινητά, το Galaxy S4! Το νέο αυτό Galaxy S4 Nexus δεν έχει διαφορά από το απλό, μόνο που έχει όλη την εμπειρία που έχουν τα Nexus κινητά – δηλαδή τελευταία έκδοση του Android (έρχεται ήδη με το 4.2) και παίρνει από τα πρώτα της ενημερώσεις και αναβαθμίσεις. Φυσικά δεν έχει το TouchWiz ή οτιδήποτε άλλο από τη Samsung σε ότι αφορά το λογισμικό. Θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου στο Play Store των ΗΠΑ με τιμή $649 στα 16GB και LTE. Να σημειώσουμε πως έχει ξεκλείδωτο bootloader.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: