Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Galaxy S4 Αφήνει Όλο Τον Ανταγωνισμό Πίσω Σύμφωνα Με Benchmarks

Handsets Benchmarks March 2013

Μπορεί η Samsung να απογοήτευσε πολλούς με το Galaxy S4 λόγω του ίδιου σχεδιασμού και του πλαστικού σώματος, αλλά σε benchmarks τα πήγε περίφημα. Το Galaxy S4 σκόραρε 3,163 πόντους στο βασικό GeekBench 2 speed test, το διπλάσιο από το iPhone 5, το οποίο έφτασε τους 1,596 πόντους, ενώ πήγε και αρκετά καλύτερα από το One στους 2,687 και το Nexus 4 στους 2,040 πόντους. Θα πρέπει να πούμε ότι το σκορ αυτό το S4 το πέτυχε με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600, μία παραλλαγή του αρχικού GS4 για την αγορά των ΗΠΑ, και όχι με τον Exynos Octa ο οποίος σίγουρα θα προσφέρει καλύτερες επιδόσεις χάρη στους τέσσερις παραπάνω πυρήνες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: