Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Galaxy S4 Δεν Έχει Ραδιόφωνο Και Η Samsung Εξηγεί Το Λόγο

Samsung Galaxy S4 | Life Companion

Μπορεί να μην το παρατηρήσατε, αλλά η Samsung δεν έχει βάλει ραδιόφωνο στη τελευταία της ναυαρχίδα. Έχουμε συνηθίσει ακόμα και στα οικονομικότερα smartphones να υπάρχει πομπός για ράδιο, όμως τι συνέβη στην περίπτωση του Galaxy S4; To Hi-Tech.Mail.Ru είχε την ίδια απορία με εμάς και για αυτό ρώτησε την ίδια την Samsung, η οποία απάντησε:

Οι μελέτες μας δείχνουν μια τάση μετατόπισης του ενδιαφέροντος στις ψηφιακές ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές, συγκεκριμένα – επικέντρωση σε ακρόαση μουσικού περιεχομένου σε κοινωνικά δίκτυα ή σε κανάλι στο YouTube. Η ναυαρχίδα των προϊόντων μας επικεντρώθηκε σε πελάτες που χρησιμοποιούν το ψηφιακό περιεχόμενο.

Αυτό που θέλουν να πουν είναι ότι πλέον ο κόσμος δεν ακούσει στο ράδιο και προτιμάει το διαδίκτυο και το YouTube. Έχουν δίκιο; Εσείς θα μας πείτε. Εγώ πάντως ακούω ακόμη ράδιο και θα θεωρήσω μείον αν κάποιο κινητό δεν έχει αυτή τη λειτουργία.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: