Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Galaxy S4 Κοστίζει Περισσότερα Για Να Φτιαχτεί Από Το iPhone 5

Samsung Galaxy S4 hands-on

Το φθηνό δεν είναι πάντα φθηνό. Η Samsung διαρκώς ακούει αρνητικά σχόλια επειδή κατασκευάζει ακριβά smartphones και tablets από φθηνό πλαστικό, όμως μία ανάλυση που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ερευνών αγοράς IHS iSuppli αποκάλυψε πως το Galaxy S4 της Samsung, η έκδοση των 32GB, κοστίζει για να φτιαχτεί περίπου $237 το κομμάτι. Αυτό το ποσό είναι 10% πιο υψηλό από το iPhone 5 των 32GB, το οποίο κοστίζει Apple $217 για να φτιαχτεί. Όμως για να λέμε και την αλήθεια, η Samsung κατασκευάζει η ίδια μερικά ακριβά εξαρτήματα για το S4, οπότε μειώνεται έτσι το κόστος που χρειάζεται για να αγοράζει τα υπόλοιπα από άλλες εταιρίες. Και η εταιρία ψάχνει περισσότερους τρόπους για να φτιάχνει δικά της εξαρτήματα και να ανεξαρτητοποιηθεί.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: