Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Galaxy S4 με Exynos 5 Octa Δεν Είναι Τόσο Γρήγορο Σύμφωνα Με Benchmark

Samsung Galaxy S4 | Life Companion

Τα πρώτα benchmark που είδαμε για το Galaxy S4 ήταν για το μοντέλο GT-I9505 με Snapdragon 600 επεξεργαστή, και όχι με τον 8-πύρηνο της Samsung. Ευτυχώς όμως το Sam Mobile είχε στα χέρια του το θηρίο της Samsung και έκανε τις αντίστοιχες δοκιμές και σε αυτό το μοντέλο (GT-I9500).

Όπως αποκαλύπτει το Quadrant, το Galaxy S4 με Exynos 5 Octa επεξεργαστή, έφτασε τους 12,726 πόντους, που σημαίνει ότι είναι περίπου 2,5 φορές γρηγορότερος από τον τετραπύρηνο του HTC One X. Όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά όταν συγκρίνουμε με τον τωρινό ανταγωνισμό. Οι τέσσερις επιπρόσθετοι πυρήνες βοήθησαν το Galaxy S4 να φύγει λίγο πιο μακριά από τη τετραπύρηνη παραλλαγή του στη δοκιμή του AnTuTu, η οποία με τη σειρά της πέρασε για μερικούς πόντους το One της HTC, όπως είδαμε εδώ.

Το S4 σίγουρα τώρα δεν θα έχει αυτό το μεγάλο συν που νομίζαμε ότι θα είχε στην απόδοση. Και έτσι δεν θα έχουμε πρόβλημα που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και πολλές ακόμα χώρες το GT-I9505 με Snapdragon. Άραγε αποτελεί και αυτό μία μεγάλη απογοήτευση μετά το πλαστικό σώμα του τηλεφώνου;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: