Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Galaxy S4 16GB Έχει Τα Μισά GB Διαθέσιμα Στο Χρήστη

Samsung Galaxy S4 | Life Companion

Να και κάτι που μάλλον δεν είχε προβλέψει η Samsung. Αυτή τη χρονιά φόρτωσε τόσο πολύ τη ναυαρχίδα της με δικά της προγράμματα που καθιστούν 8GB άχριστα για τον χρήστη! Η ανακάλυψη αυτή έγινε από τους Αμερικάνους καθώς εδώ και λίγες μέρες κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ το Galaxy S4. Ευτυχώς η συσκευή διαθέτει υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD έως και 64GB, οπότε δεν είναι και τόσο μεγάλο το πρόβλημα της χωρητικότητας. Όσοι λοιπόν θέλουν να αγοράσουν το ‘οικονομικότερο’ S4 στα €730 τότε θα πρέπει να αγοράσουν και μία κάρτα μνήμης γιατί μόλις τα 8GB θα είναι διαθέσιμα, ή διαφορετικά να επιλέξουν ένα μοντέλο με μεγαλύτερη μνήμη στα 32 ή 64GB.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: