Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Galaxy SIII Είναι Το Smartphone Με Τις Περισσότερες Πωλήσεις Στο Τρίτο Τρίμηνο

Μεγάλη χαρά για τους Κορεάτες, αφού η προσπάθεια όλων αυτών των χρόνων για να χτίσουν το όνομα της σειράς Galaxy S απέδωσε καρπούς, με το SIII να πετυχαίνει τις περισσότερες πωλήσεις μέσα στο τρίτο τρίμηνο.

Με 30,000,000 εκατομμύρια πωλήσεις που αυξάνονται, η ναυαρχίδα της Samsung κατάφερε και ‘έκλεψε’ το τίτλο του “smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις” στο τρίτο τρίμηνο από το iPhone 4S της Apple. Οι πωλήσεις του GSIII μέσα στο τρίμηνο έφτασαν τα 18 εκατομμύρια, ενώ του 4S τα 16.2 εκατ.

Η επιτυχία του Galaxy οφείλεται στα υψηλότερα τεχνικά χαρακτηριστικά του, τις περισσότερες δυνατότητες, την παγκόσμια διαθεσιμότητα, αλλά και επειδή ο κόσμος προφανώς κουράστηκε με το iPhone. Βέβαια, η Strategy Analytics που ανέφερε τα νούμερα, πιστεύει ότι το iPhone 5 θα ξεπεράσει τις πωλήσεις του SIII στο επόμενο τρίμηνο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: