Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Gmail Ανανεώνεται Και Αποκτά Καρτέλες

Meet Gmail's New Inbox

Η Google αποφάσισε να ανανεώσει το Gmail με νέες προσθήκες που θα κάνουν την διαχείριση των email στην υπηρεσία της ακόμα πιο εύκολη. Η μεγαλύτερη ανανέωση είναι στην προσθήκη καρτελών που ομαδοποιούν τα μηνύματα στις κατηγορίες τους, όπως για παράδειγμα αυτά που έρχονται από κοινωνικά δίκτυα ή αυτά που περιέχουν προσφορές τις οποίες τώρα μπορείς με ένα κουμπί να τις δεις και να τις δεχτείς. Μπορείς ακόμα να βάλεις ορισμένους αποστολείς σε συγκεκριμένες καρτέλες. Δηλαδή οι καρτέλες λειτουργούν σαν δυναμικοί φάκελοι.

Η αλλαγή αυτή θα λάβει χώρα στις ‘επόμενες εβδομάδες’ και θα ενημερωθούν μαζί με το Gmail Ιστού και οι αντίστοιχες εφαρμογές για Android και iOS ώστε να έχουν τις καρτέλες. Μπορείς να δεις πως ακριβώς δουλεύουν και τη χρησιμότητα τους στο παρακάτω βίντεο.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=CFf7dlewJus?rel=0&w=640&h=360]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: