Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Google Flight Search Έρχεται Ευρώπη, Η Ελλάδα Εκτός

Google Flight Search

Η Google ανακοίνωσε ότι υπηρεσία της Flight Search είναι διαθέσιμη για την Ευρώπη και σε χώρες όπως οι Αγγλία, Ισπανία, Ολλανδία και Γαλλία. Με την συγκεκριμένη υπηρεσία ο χρήστης μπορεί να βρεί πτήσεις από πολλές τοποθεσίες προς όλον το κόσμο, με τις τιμές και τις γλώσσες προσαρμοσμένες στην χώρα του κάθε χρήστη. Το Google Flight Search σου δίνει ακόμη την δυνατότητα να ελέγχεις πότε υπάρχουν φθηνές πτήσεις προς ορισμένους προόρισμους. Για να δεις πως λειτουργεί απλά γράψει τη λέξη ‘flights’ μετά το Google όπως στα παρακάτω παραδείγματα:

google.co.uk/flights/
google.fr/flights/
google.it/flights/
google.es/flights/
google.nl/flights/

Δυστυχώς για άλλη μία φορά η Ελλάδα μένει απ’ έξω, παρόλο που ακόμα και στην είκονα που έχει η Google για το Flight Search υπάρχει σαν προορισμός…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: