Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Google Glass Μπορεί Να Κοστίζει $300 Στο Λανσάρισμα

Google Glass Explorer

Το Google Glass μπορεί να ξεκινήσει τη κυκλοφορία του πριν από το τέλος του έτους και θα μπορεί να είναι πιο προσιτό από όσο νομίζαμε.

Η Google μπορεί να τιμολογήσει τα έξυπνα γυαλιά στα $299, σε αντίθεση με τους προγραμματιστές που πήραν από τώρα την “Explorer Edition” με $1500. Αυτή η φήμη δημιουργήθηκε από το Topology Research Institute της Ταϊβάν βάση στις τιμές των υλικών. Για παράδειγμα, ο προτζέκτορας για να δείχνει τις πληροφορίες στα γυαλί κοστίζει περίπου 30-35$.

Τρεις εβδομάδες πριν, η Google ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει το 6,3% των μετοχών της Himax Display. Λέτε για αυτό να αλλάξει η τιμή του Glass; Θα δείξει ο χρόνος.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: