Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Google I/O 2013 Ανακοινώθηκε, Οι Εγγραφές Στις 13 Μαρτίου

Google I-O 2013

Η μεγάλη εκδήλωση της Google, το I/O ανακοινώθηκε. Είναι μία από τις σπουδαιότερες και μεγαλύτερες εκδηλώσεις τεχνολογίας του χρόνου. Φέτος θα λάβει μέρος τις ημέρες μεταξύ 15 και 17 Μαίου. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από τις 13 Μαρτίου στις 7:00 ΠΜ PDT, δηλαδή στις 16:00 στην Ελλάδα. Η τιμή τα προηγούμενα χρόνια ήταν στα $900 και τα εισητήρια ξεπουλιώντουσαν μέσα σε λίγη ώρα. Ακόμα η τιμή για το φετινό Google I/O δεν έχει γίνει γνωστή, καθώς ούτε και το τι θα δούμε. Πέρσυ πάντως είδαμε τα Nexus 7 με το Android 4.1, παρουσίαση του Google Glass και Nexus Q, και μάλιστα τα έδωσαν σαν δώρο σε όσους παρευρέθηκαν εκεί (εκτός από τα Γυαλιά βέβαια). Φέτος πιθανότατα θα δούμε το δεύτερο Nexus 7, δεύτερο παρουσίαση του Glass στο σχεδόν τελικό προιόν και το Android 5.0. Τι λέτε;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: