Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Google Latitude Θα Αποσυρθεί Στις 9 Αυγούστου

Google Latitude

Το έχει αυτό η Google, και αν έχετε απορία τι εννοώ θα σας εξηγήσω αμέσως. Σαν ένας από τους κολοσσούς της Πληροφορικής ασχολείται και αναπτύσσει πολλά project, τα οποία κάποιες φορές πάνε καλά και άλλες όχι. Ένα από αυτά είναι και το Google Latitude, μία υπηρεσία παρόμοια με το Foursquare. Όταν όμως μπορείς από το Google Plus να κάνεις κοινοποίηση τοποθεσίας δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του. Το Latitude δεν είναι κακό. Χρησιμοποιούσε τα Google Maps για αυτόματη παρουσίαση της θέσης σου, και αυτόματη κοινοποίηση σε μέρη που έχετε ορίσει. Το πρόβλημα είναι ότι λίγοι χρήστες το ξέρουν και ακόμα λιγότεροι το χρησιμοποιούν. Έτσι αν ψάξετε στο Play Store δεν θα το βρείτε, όπως και στο App Store. Το Latitude θα αποσυρθεί στις 9 Αυγούστου. Τα χαρακτηριστικά του Latitude πρόκειται να διαχειριστούν στο Android και στο Google+ για να συνεχίσει να υπάρχει μία παρόμοια υπηρεσία και στα δύο. Οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν το Latitude API θα σταματήσουν και αυτές να δουλεύουν, εκτός αν στραφούν στο check-in του G+.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: