Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Google Maps Γίνεται Τρισδιάστατο Και Αποκτά Νέες Λειτουργίες

Η Google πραγματοποίησε το event “The Next Dimension Of Google Maps” για να δείξει το μέλλον των Χαρτών, και έτσι μάθαμε τα σχέδιά της εταιρίας.

Η εταιρία αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή εργάζεται στο να κάνει τις πόλεις του Google Earth τρισδιάστατες. Έχει στείλει ειδικά αεροπλάνα εξοπλισμένα με Street View 3D κάμερες πάνω από τις μεγαλύτερες πόλεις για να μπορεί ο χρήστης να τις εξερευνήσει καλύτερα σε 3D. Αργότερα θα γίνει σε ακόμα περισσότερες πόλεις.

Οι 3D Χάρτες θα είναι διαθέσιμοι σαν εφαρμογή για το iOS και το Android. Ακολουθεί το σχετικό βίντεο της Google για το πως είναι οι νέοι χάρτες.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=N6Douyfa7l8&w=670&h=377]

Ακόμη, η Google ανακοίνωσε το Tour Guide με το οποίο ο χρήστης του Google Earth θα μπορεί να ανακαλύψει νέα πράγματα και περιοχές. Και τέλος, η εφαρμογή Google Maps για Android θα αποκτήσει δυνατότητα για αποθήκευση των χαρτών για να μην χρειάζεται να τους κατεβάζουμε κάθε φορά που ανοίγουμε την εφαρμογή (offline mode) – αυτό είναι πολύ καλό για ταξίδια και διαδρομές.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: