Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Google Nexus Tablet Θα Κοστίζει 149$;

Είχαμε πολλές φήμες σχετικά με το Google Nexus tablet στο παρελθόν, και σήμερα έχουμε μία ακόμη. Το tablet της Google θα κατασκευάζεται από την Asus και θα κοστίζει μόλις 149$.

Σύμφωνα με μία πηγή του Androidandme.com, ένας ανώτερος υπάλληλος σε μια εταιρεία της αλυσίδας εφοδιασμού με έδρα στις ΗΠΑ που επιθυμούσε να παραμείνει ανώνυμος, η φήμη για το Google Nexus Tablet που υποτίθεται ότι βασίζεται στην ASUS MeMo 370T δεν ισχύει. Η ASUS φέρεται να κάνει ακόμα ένα tablet, το οποίο θα διαθέτει οθόνη 7″ και δεν θα τροφοδοτείται από τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Tegra 3. Επίσης, είπε ότι αυτή η νέα ταμπλέτα θα κοστολογείται στα 149-199 δολάρια.

Εσείς τι νομίζετε ότι θα έχει ένα Google Nexus Tablet;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: