Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Google Now Βρέθηκε Στο Chrome, Παραπέμπει Σε Επικείμενη Άφιξη

Google Now in Chrome

Το Google Now φαίνεται ότι θα είναι το επόμενο μεγάλο χαρακτηριστικό του Google Chrome για να το κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό και να κάνει τους Android χρήστες να κολλήσουν με αυτό. Η ανακάλυψη έγινε στον κώδικα του Chromium από τον François Beaufort αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει σύνδεση με κάποιον εξυπηρετητή ώστε να το κάνει να δουλέψει. Από όσο ξέρουμε, θα είναι μόνο διαθέσιμο στο Chrome για Windows και Chrome OS, αφήνοντας έξω όσους έχουν υπολογιστές με UNIX, δηλαδή με OS X και Linux. Βέβαια αυτό μπορεί να αλλάξει σε επόμενη ενημέρωση ή με hack του browser. Μέχρι τότε μπορείς να κατεβάσεις το Chromium και να εξερευνήσεις τον κώδικά του από εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: