Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Google Translate Αναβαθμίζεται Και Προσφέρει Μετάφραση Χωρίς Internet

Google-Translate

Η Google αναβάθμισε το Google Translate προσθέτοντας την υποστήριξη γλωσσών και μετάφρασης χωρίς την ανάγκη του διαδικτύου, όπως χρειαζόταν μέχρι τώρα. Οι γλώσσες που προσφέρει η Google είναι προς το παρόν 50 (και ναι, συμπεριλαμβάνονται τα Ελληνικά) και ο τρόπος για να τις χρησιμοποιήσεις είναι απλός. Απλά επιλέγεις τις συγκεκριμένες γλώσσες από το μενού της εφαρμογής και τις κατεβάζεις εντελώς δωρεάν ώστε αργότερα που να μην απαιτεί σύνδεση. Θα πρέπει να προσέξεις να μην είσαι μέσω 3G όταν κατεβάζεις το πακέτων γλωσσών γιατί κάποια από αυτά έχουν μέγεθος περίπου 200MB, όπως η γλώσσα μας, οπότε είναι καλό να βρίσκεσαι συνδεδεμένος σε κάποιο Wi-Fi δίκτυο. Πολύ καλή αυτή η κίνηση από τη Google που μας γλιτώνει από την υπερβολική κατανάλωση δεδομένων όταν είμαστε εκτός σπιτιού.

Οι αλλαγές όμως δεν σταματάνε εδώ. Η άλλη και πολύ χρήσιμη λειτουργία είναι η κάθετη μεταφράση κειμένου μέσα από τη κάμερα του κινητού επιλέγοντας το κείμενο που θες να μεταφραστεί με το δακτυλό σου. Η λειτουργία αυτή υπήρχε και πέρυσι αλλά μόνο για οριζόντιο κείμενο.

Μπορείς να αναβαθμίσεις το Google Translate για offline μετάφραση και κάθετη μεταφράση κειμένου τώρα, αλλά μόνο αν έχεις συσκευή με Android στην έκδοση 2.3 ή μεταγενέστερη.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: