Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το HTC Butterfly Τελικά Δεν Θα Έρθει Στην Ευρώπη

HTC Butterfly

Και πάνω που χαρήκαμε πως το phablet της HTC, το Butterfly, θα πετάξει για Ευρώπη σε νέα έκδοση, η HTC ανακοίνωσε ότι δεν θα το κυκλοφορήσει τελικά εδώ.

Τα νέα ήρθαν από την Expansys, η οποία έκανε διαθέσιμο για προ-παραγγελία το HTC Butterfly, και σήμερα ξεκίνησε την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων σε αυτούς που δήλωσαν ενδιαφέρον. Το email αναφέρει πως το κινητό αποσύρθηκε από το κατάστημά τους επειδή η HTC τους πληροφόρησε ότι η συσκευή δεν θα γίνει διαθέσιμη στην Ευρωπαϊκή αγορά. Φυσικά οι παραγγελίες ακυρώθηκαν και πλέον δεν βρίσκεται στα Ευρωπαϊκά καταστήματα.

Η σχετική ανακοίνωση είναι σίγουρα μια μεγάλη απογοήτευση για όσους θέλουν το HTC Butterfly και για άλλη μία φορά τους απογοητεύει η εταιρία. Πάντως οι fans δεν θα πρέπει να χάσουν τις ελπίδες τους ακόμα, γιατί μπορεί να κυκλοφορήσει με την ονομασία HTC Deluxe.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: